lørdag 25. september 2010

Bursdag = kake og moro

For et par uker siden feiret vi bursdagene våre i parken. Siden vi hadde gooood plass og siden vi begge er Eikenøtter i barnehagen ba vi også resten av Eikenøttgjengen i bursdagen vår. Skal love dere at vi gledet oss MASSE, vi telte dager og mamma passet godt på at vi ikke hoppet over en dag eller to =)

Marit og Thomas kom og hentet oss. Det var bra for det er jo mye greier som skal være med når man skal feire bursdag. Vi ordnet og fikset litt før gjestene kom. Gaver fikk vi også. Adrian fikk noe han hadde ønsket seg kjempelenge, et rødt fuglehus. Han ble superduperglad =D Og Oliver fikk også noe han hadde ønsket seg, en rød racerbil. At det var Lynet McQueen var jo et kjempestort pluss også!

Enda flere gaver ble det også, masse Lego og Duplo, lydbøker, bøker, penger og Rorri Racebil. Vi hadde lyst til å leke med alt sammen med en gang, men måtte vente helt til vi kom hjem.

Marit fyret opp grillen og grillet en STOR haug med pølser til oss. Vi lekte ute i parken og spiste pølser litt omhverandre og det var ingen av de voksne som sa noe på det. Vi vippet, husket og sklei i storesklia og hadde det egentlig veldig bra.

Etter mye leking gjorde vi i stand inne. Nå var vi nemlig veldig klare for kake, muffins og saft. Mamma hadde kjøpt noen lys som var veldig vansklige å blåse ut, det var gøyalt, tihi =D

Vi spiste og koset oss enda litt til. Så lekte vi enda litt mens mamma og Marit fikk ryddet unna de største kakesmulene. Endelig var det klart for pinãtasmashing. Det hadde vi gledet oss til lenge altså. Den hadde nemlig stått som en stor fristelse på kjøkkenbenken en uke, men da var den tom og nå var det godterier i den, juhu! Alle barna fikk prøve å slå og til slutt tok Adrian ansvaret med å få den skikkelig kræsjet, slik at alt godteriet falt ut på gulvet.

Da vi kom hjem fikk vi endelig testet ut alle lekene våre. Mamma hadde egentlig planlagt en kosedag med kino i stua, men med så mye sukker i kroppen og så mange nye leker så hadde vi jo ikke tid til det =D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar