torsdag 23. september 2010

Hei og hopp

Her er vi, gutta krutt, back in action =)
Her følger vi med tiden og har beveget oss fra hjemmeside til blogg, det er viktig å følge med, vettu, være med der det skjer. Det er jo noe av det vi er best på også, gjerne sånn rett over kjelen når mamma lager middag, rett bak bena til mamma når hun vasker og...ja...dere skjønner sikkert hvor vi vil. Hadde vi fått lov så hadde vi puttet hodet i do mens mamma tisset (jepp, vi har prøvd...) Så som sagt, vi er der det skjer =D

Så da er hjemmesiden vår borte vekk, utgått på dato nesten. Nå koser vi oss her i stedet. Vi vokser jo til vi også, blir store gutter. Oliver har jo for eksempel sluttet med bleie. Det bare bestemte han seg for en dag og så var den borte. Det skjedde akkurat den uken som bleiekrigen mellom alle butikkene begynte, hehe, han skjønte vel at noe var i gjære.

Vi har feiret bursdagene våre også, selv om det bare er Adrian som faktisk har hatt bursdag. Han har jo blitt 5 år og kan tegne snille og sinte monstre og greier! Kan jo fortelle om dagen hans først. Mamma hadde satt på vekkerklokken slik at hun skulle være sikker på å våkne før Adrian, men gjett hvem som vekte mamma 5 minutter før klokken til mamma skulle ringe? Om du gjettet Adrian så vant du nettopp to poeng =P Mamma jaget han tilbake i seng, hehe. Så fikset hun litt lys på muffinsen før hun kom inn på rommet mens hun sang bursdagssangen.


Mange gaver hadde hun med også, kjempespennende altså =D Når kosen på sengekantene var ferdig, muffinsen spist og gavene åpnet var det på tide å gjøre oss klar for barnehagen.

I barnehagen fikk Adrian krone og vi ladge ostesmørbrød og smoothies. En skikkelig bra feiring =)

Da vi kom hjem koset vi oss med middag som vi er veldig glade i og sang bursdagssangen noen ganger til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar