torsdag 21. oktober 2010

Den siste uken =)

Snart har det gått enda en uke og det er enda en uke mindre til jul, jippi. Da kommer julenissen, vettu, og han pleier å ha med seg mye spennende.

Forrige fredag var vi med mamma på jobben en tur. Det liker vi kjempegodt, så godt at det gjør ingen ting at vi må stå opp før klokken er 6.00 om morgenen. Adrian gjør jo gjerne det uansett han så =P Men det rare er jo at på disse morgenene tar vi på oss klærne og pusser tennene med glede før vi løper ut av døra, klare for å jobbe. Det er ikke alltid like morsomt når vi "bare" skal i barnehagen =P
På fredagen var det fortsatt mørkt ute da vi syklet avgårde så mamma måtte ha lys på sykkelen sin, det var ganske stilig!

Så hjalp vi mamma med å passe barna. Og siden vi var så flinke før frokost fikk vi velge matsanger.
Etter frokost syklet mamma oss til vår barnehage.
Så kom hun og hentet oss igjen da hun var ferdig på jobb. Da reiste vi hjem og slappet av og koset oss. Denne uken hadde nemlig vært skikkelig turbo så det var deilig å bare slappe av og se på bare-tv sammen med mamma.

På lørdagen lot vi mamma sove litt lenger enn oss. Etter en stund med barne-tv lurte vi oss inn under dyna hennes og vekket henne med en kjempekos og kalde tåfiser. Så koset vi oss under dyna til mamma alle tre en liten stund før vi stod opp. Da var vi klare for frokost og latte. Etter frokost tok vi oss et langt bad og en lang dusj. Det var deilig.

Så gikk vi ut og høstet gulrøttene våre, tihi =D Gulrøtter var det selv om de ikke var så store, de smakte supergodt også!
Så kom Marit og Thomas og hentet oss. Så reiste vi på en butikk som ikke var så spennende for oss barna, mest for de voksne. Men heldigvis reiste vi hjem til Marit og Thomas etterpå. Elise kom dit også og da var vi barna opptatt i flere timer. Vi løp i skogen og lekte i barnhagene. Vi var borte så lenge om gangen at mamma ble helt nervøs. Du vet, gamle damer tåler jo ingen ting, men dette må hun bare lære seg for verre skal det bli når vi ble større =P

På ettermiddagen reiste vi hjem til koselørdag. Adrian ble ganske lei seg for at han måtte reise fra Elise og gleder seg masse til han kan leke mer med henne igjen!

På søndagen hadde mamma sydag mens vi gutta hadde lekedag. Vi koset oss og slappet av uten mas og tjas hele dagen. Slike dager liker vi alle sammen. Og Adrian var kjempeflink til å rydde rommet før vi skulle reise til ommo og bette.

Oliver låner de nye, kule brillene til ommo, tihi:

Vi koset oss med vafler, løping, bading, ommo og bette, mormor og Lasse og ble gode og slitne. Da bette kjørte oss hjem sovnet vi i bilen og mamma og bette måtte bære oss inn i sengene våre.

På mandag var det tid for barnehagen og jobb igjen. Og sove hos pappa gjorde vi også, det syns vi er koselig =)

Slik har uken gått, da, med barnehage, middag, barne-tv og natta. Heldigvis ikke noe ekstra denne uken så vi har bare koset oss hjemme.

I dag var det feiring av FN-dagen i barnehagen. Mormor, ommo og mamma kom. Vi spiste kake, drakk saft og tok mange lodd. Vant gjorde vi også, slik som vi pleier =P

Eikenøtt sang en sang for alle som hadde kommet. Sangen var kjempemorsom og alle de voksne måtte le:

Vi i går inn i en butikk
Sier ”god dag hva har du her”
”Er det mulig å få kjøpe noen hatter her?”
”Nei dessverre, nei dessverre
for dette er en liten nikk med hodene-butikk
nikk med hodene er det eneste vi selger her!”

”Er det mulig å få kjøpe noen votter her?”
”For dette er en liten klapp i hendene-butikk!”

”Er det mulig å få kjøpe noen truser her?”
”For dette er en liten vrikk på rompa-butikk!”



Oliver sitter i sykkelvogna og passer på alle premiene våre =)

Vi rakk akkurat å komme oss inn døra før vi måtte fise ut igjen og tilbake i barnehagen til mamma for å låse døra. Hun som jobbet hadde glemt nøkkelen sin hjemme så da hjalp vi til litt =) Da vi kom hjem ble det pizza til barne-tv og så var det natta...igjen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar