mandag 11. oktober 2010

Vi oppsummerer =)

Dagene går og noen ganger går de veldig fort, vettu =) Vi har jo tross alt en del å gjøre, gå i barnehagen, leke, besøke pappa, bølle med mamma osv osv...

Oliver har vært syk også, stakkars. En dag da han kom hjem fra barnehagen hadde han så vondt i hodet sitt at han sovnet på sofaen før Timmy Tid begynte. Dagen etter var han i fin form på morgenen, men den ble bare verre og mamma måtte hente han i barnehagen slik at han kunne slappe av hjemme. Så da ble det ikke mer barnehage på han resten av den uken.

På tirsdag kom bestemor og bestefar med bursdagsgave til oss, en TRAMPOLINE!!! DET var gøy det!!


 Mamma og Oliver reiste til legen på onsdagen, hun synes nemlig ikke noe om at små gutter har så vondt i hodet sitt at de kaster opp. Legen så at Oliver hadde en infeksjon, men visste ikke helt hvor  kroppen den satt. Men siden han ikke hadde vondt i hodet lenger trodde legen at infeksjonen var på vei tilbake, men Oliver måtte ta det med ro et par dager til slik at den ikke skulle blusse opp igjen.

Oliver fikk en Timmy fordi han var så flink hos legen. Han ble jo stukket i fingeren og hadde tempmåler under tungen og greier, da fortjener man premie, vettu =)


Oliver har hatt bursdag, det er jo noe av det morsomme vi har gjort i det siste. Da blir det jo kaker og nye leker, besøk og moro!

Oliver måtet jages i seng igjen på bursdagen sin, han stod jo opp akkurat rett før vi skulle komme inn med bursdagssang, kake og presanger, lille tullebukken =P Han la seg igjen, litt motvillig men... Og vi fikk sunget sang og blåst lys, åpnet gaver og spist kake.
Han var kjempefornøyd med gavene =D Det var en kjempekoselig morgen. Vi koset oss nede med lego og barne-tv og vettu hvem som pluteslig dukket opp på TV!?!? OLIVER!! Han var ett av dagens bursdagsbarn på NRK Super, det var jo kjempegøy!

Oliver fikk reise en bitteliten tur i barnehage denne dagen selv om han egentlig ikke var helt frisk ennå. Men han fikk komme en tur for å feire bursdagen sin, få smoothie, krone og ballonger =) Vi reiste tidlig hjem begge to, vi hadde nemlig en del lego å bygge og kake å spise.

 Pappa, farfar og "tante" Mai-Britt kom en tur også, det var kjempekoselig =) Og da de hadde spist kake og drukket litt kaffe kom mormor for å hente oss. Nå skulle vi feire enda litt mer bursdag, for en gøyal dag =D

Vi har fått noen morsomme Nemoer av ommo, de blinker skikkelig disco, hehe =)
Kan jo fortelle litt om i dag også, da, for i dag har vi jo hatt "guttekveld". Mamma er jo ikke gutt, men i kveld har vi latet som. Vi reiste først til byen, der kjøpte vi Legobrannstasjonen som vi har ønsket oss lenge. Vi hadde jo fått bursdagspenger av ommo og bette så nå kunne vi kjøpe den, jippi =D Da har vi hele politistasjonserien og hele brannstasjonserien, tihi =) (nå ønsker vi oss flyplassen og bondegården ;-P)
Så reiste vi hjem, bygget lego, spiste pølse og lompe og drakk glasscola (så nå skjønner du vel at det var "guttekveld" ;-P)

Trykk på bildene for større versjon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar