lørdag 15. januar 2011

Nyttårsaften

JUHU! Nyttårsaften, denne dagen har vi gledet oss til! Pappa kjørte oss opp til Aron, Marit og Thomas. Der var også Elise, Lars og Laila og alle sammen var klare for fest! Vi lekte litt før det var klart for middag.
Etter middagen var det karamellpudding. Jeg ville bare ha kremen, men mamma spiste mer enn gjerne opp karamellpuddingen min =)


Oliver var sliten så han tok seg en liten middagshvil i senga til Aron, han måtte rett og slett lade litt:

Mens Oliver hvilte gikk vi andre barna på skattejakt. Vi fikk en lapp hver av Marit. På den var det bilde av en ting som Marit har i huset sitt. Vi måtte finne denne tingen og der hang det en ny lapp med et nytt sted. Premien var en pose full av godis. Skattejakt var kjempegøy! =D

Når Oliver var ferdig ladet stod han opp igjen. Vi smelte smell bong bonger og inni der var det noen kule partyhatter så da ble vi til partyprinser og prinsesser.

Så hjalp vi Oliver litt med hans skattejakt:


Og så kom det vi hadde mast om hele kvelden, å knuse pepperkakehuset til Aron. Det hadde vi gledet oss masse til. Aron hadde nemlig et kjempestort pepperkakehus. Aron slo så hardt at pynten på taket falt av, tihi, han er jo stor gutt og spiser skorpene sine, da får man stor muskler man kan banke pepperkakehus med:

Så hadde vi disko, det var kjempegøy! Marit satte på høy musikk og vi danset rundt i hele stua:

Endelig var det tid for raketter og stjerneskudd. Oliver syns at det bråkte en del, men jeg syns bare det var morsomt, tihi =)

Så gikk vi inn og varmet oss litt før vi hoppet i seng. Det var litt vanskelig å sovne i natt, men det gikk til slutt, heldigvis, siden klokken begynte å nærme seg 02.00, det er skikkelig midt på natten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar