lørdag 15. januar 2011

Romjul

Romjul er deilig. Vi hadde fri hele romjulen siden barnehagen vår holdt stengt. Men det gorde ingen ting for vi hadde mye å finne på. Vi lekte masse med de nye lekene våre, tullet og tøyset med mamma og pappa og bare koset oss.

På søndagen reiste vi på en liten miniferie til Lillehammer sammen med mormor og Lasse. Linn og Vanna bor der oppe et år og nå var det på tide med et lite besøk. Ommo, bette og tante kom også og vi koset oss og lekte masse. Det var veldig langt å kjøre, men vi var veldig flinke =)

På tirsdagen tok bestemor oss med på kino. Mamma var også med =)

Her venter vi på bussen:

Vi så på Elias og jakten på havets gull. Den var veldig fin! Oliver ville hjem midt i filmen, men han holdt heldigvis ut til den var ferdig.

Vi skulle egentlig møte Elise, Aron, Marit, Thomas og Laila på McDonalds, de var nemlig også på kino, men de så en annen film. Oliver ville bare hjem, han ville ikke på McDonalds så da reiste vi hjem i stedet. Men vettu hva?? Elise og Aron og alle sammen kom hjem til oss med Mækker'nmat, jippi!! Det var kjempekoselig =D Vi spiste litt og lekte litt før de reiste hjem igjen.

På onsdag klarte vi ikke vente lenger, nå måtte vi bare nuse pepperkakehuset. Det hadde jo allerede vært et lite spøkelse og banket litt på det (hilsen Adrian med den lille, gule plastikkhammeren...=P), men nå trengte vi virkelig å få jobben gjort skikkelig! Og jammen smakte det veldig godt også =)

Så kom Marit og Thomas og hentet oss. Vi hadde pakket dyner, puter og bamser og alt det vi trenger til pysjamasffest. Aron, Elise og Malin var også med på festen og mamma og Marit sydde pysjbukser til guttene og nattkjoler til jentene slik at vi ble like alle sammen. Vi koset oss med lek, pizza, film og godis, en skikkelig morsom pysjfest =)

Koser litt med Rayman, pusen til Aron:

På torsdag reiste vi på svensk/norsk julebord hos mormor og Lasse. Her fikk vi helt dilla på plastposer så det lekte vi med hele kvelden =)

Nå hadde det skjed mange ting på få dager så vi begynte å bli veldig slitne. Kvelden i kveld ble lang også så det var deilig å komme seg hjem til sengene sine, nå skulle det lades opp til nyttårsaften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar