mandag 12. mars 2012

Ut og finne våren

I dag har det vært en helt nydelig dag! Sol helt fra vi stod opp =D Ingen strømpebukse i dag og bare vårjakka på, deilig =) Oliver hadde selvfølgelig på ull, pannebånd og litt tykkere jakke, da, han er jo ikke så varm i kroppen som meg. Jeg er som pappa, en skikkelig varmeovn, mens Oliver er som mamma, en skikkelig frysepinne =P

Vi fikk i oss litt mat og jeg gjorde resten av leksene mine (leksefri resten av uken, jippi =D) og så gikk vi ut i solen, klare for å finne et skikkelig vårtegn!

Vi gikk langs Drammenselven. Der så vi flere ender, litt hundebæsj og et par svaner. Vi så også en bil uten motor og Oliver var helt sikker på at det var fuglene som hadde spist opp motoren og nå fløy de rundt oppe i lufta og bæsjet bilbæsj, tihi, han er gøyal =)

Jeg fant en boks med penger på. Den var kul så den måtte bli med hjem!

På starnda vår stod fortsatt de kule vippene og de virket like bra i år som i fjor. Vi kjente litt på vannt og det var skikkelig iskaldt og vi hadde faktisk ikke så veldig lyst til å bade, i hvert fall ikke ennå =)
Vi tok en liten stopp på lekeplassen på Hamborgstrøm også, ouiiiii =D

Til slutt så fant vi hestehov, et tydelig og nydelig tegn på vår <3
Mamma hadde en liten overraskelse på lur også, hun, det liker vi =) Vi har jo sett den lille bua mange ganger, gått forbi og kjørt forbi med både buss og bil. Mamma har sagt at de selger pølser der, men at den bare er åpen på kvelden. I dag fikk vi lov til å ta kveldsmaten her, kult eller?? Og pølsene var knallgode =)

Nå var det blitt så sent at vi tok bussen hjem, pusset tenner og hoppet i seng og vi var alle enige om at det hadde vært en veldig koselig tur <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar