fredag 8. juni 2012

17.mai

Mamma er skikkelig sent ute med oppdateringen denne gange, men her kommer den =)

17.mai startet tidlig om morgenen. Siden det skylle være sykkelritt her i byen og alle broene kom til å bli stengt i løpet av dagen så passeet vi på å være på den sikre siden av byen og startet dagen med frokost hos Aron og Elise, deilig =)


 Så var det på med finstasen, skikkelig kjekke gutter <3<3<3
 Først fulgte vi Adrian, Elise og Aron til Marienlyst. Så fant jeg og mamma oss en fin plass på Strømsø torg. Hit kom også resten av familien vår. Vi ventet spent og gladet oss masse til å se på at Adrian gikk i 17.maitoget for første gang!
 Og så fin han var! Og vi var så stolte av han alle sammen!. De voksne måtte jammen felle en liten tåre også, tihi, raringer =P
 Det kom et skikkelig regnvær mens Adrian gikk i toget, stakkars storebroren min! Jeg ble med mormor hjem så jeg slapp unna, hoho =P Mamma gikk innom kiosken og kjøte en latte som Adrian kunne varme seg på når toget ver ferdig. Heldigvis dukket sola også opp og Adrian tørket fort opp igjen =P Så møtte de tante og spretter og ble med de hjem. Adrian og spretter jobbet litt før vi reiste videre til mormor.
 Hos mormor var det full 17.maifest, moro =D Deilige kjøttbullar med ketschup, nam nam! Og alle ga oss penger =O Jeg hadde minst 70 000,- MINST! =D Vi fikk hilse på Gulbrand Leif og Imber Indiane for første gang. De var så vakre og så bitte små <3 Adrian kunne gjerne tenkt seg å ta med seg minst en av de hjem =)
 Mmmmm....Deilig dessert! Adrian mente at bette drepte 17.mai da han tok første biten av den fine 17.maikaken =P
 Så fartet vi videre. Nå var det Øren skole som stod for tur. Nå fikk vi gått i tog alle sammen =) Da vi hadde tatt oss en god runde på Øren endte vi opp på skolen igjen. Der var bestemor, bestefar og Mai Linn også, så koselig =D Adrain og musikkgruppa skulle spille. De var kjempeflinke!! Og de voksne tørket seg litt under øynene igjen, snålinger =P
Så ruslet vi hjem igjen, tok med oss noen cake pops og reiste til pappa.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar