torsdag 2. juni 2011

En deilig dag i solen

Nå koser vi oss med en liten miniferie, vi liker ferie veldig godt =D Etter at vi hadde slappet av og koset oss hjemme hele formiddagen bestemte vi oss for å spise middag på stranden, en kjempelur plan =D Vi reiste til stranden som ikke ligger så lang unna huset vårt. Vi hadde ikke vært akkurat her før så det var veldig spennende å utforske alt sammen. Vannet var skikkelig kaldt ennå så vi hadde ikke så lyst til å bade. Men det var akkurat passe varmt til at vi kunne leke med det =) 
Vi var på skattejakt og fant mange fine skatter under sanden. Vi laget sandslott som vi lurte litt på om vi skulle overnatte i.Og det var en klatrevegg som måtte prøves ut.

Så var vi klare for litt pølsemat. Pølser smaker ekstra godt på stranden!

Med mat og drikke i magen var vi klare for mer lek og moro. Oliver var en kanon som kastet bomber på sandslottet vårt og jeg laget en vulkan med flytende lava som kom rennende ut over stranden, da var det best å passe tærne =) 

Plutselig dukket Supermann og Batman opp, de løp frem og tilbake over sletta MANGE ganger og siden de er superhelter blir de aldri slitne. Nakne var de også, tihi =P

En liten smilende budda er fornøyd etter en dag på stranden =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar