tirsdag 2. august 2011

Sommerferie

Vi liker sommerferie alle best =) Da kan vi finne på så mye morsomt.
Vi har vært en tur hos Marit. Der badet vi i bassenget, hoppet på trampolina, lekte, spiste og koset oss. Marit laget noen skikkelig kule barnedrinker til oss også, nam nam =)
Vi har vært på besøk hos ommo og bette. Der var mormor og tante også. Det var kjempekoselig for det var skikkelig lenge siden vi hadde sett alle sammen. Vi koset oss, badet i badekaret og snakket masse om hva vi gjorde sammen med pappa da vi var på ferie hos han.

På torsdag var vi på Fossesholm. Det var det kjempemange morsomme ting å gjøre. Vi snekret verktøykasser, laget blomsteroppsatser, kledde oss ut som konger, bakte boller, kjørte hest og kjerre, koste med kaniner, hilste på sauer og høner. Vi var travelt opptatt hele dagen =) På vei hjem ble vi med Lene og Andreas en liten svipptur hjem. Der ventet det nemlig leker, puslespill og klær på oss, moro!

Vi har vært kjempemye på stranda og jeg har blitt skikkelig brun, tihi:

På søndag reiste vi på lavvotur sammen med mamma, Elise, Aron, Sindre, Marit og Laila. Vi fant et kjempefint sted, en liten odde i Drammensfjorden, med sandstrand og greier. Her koset vi oss og badet til det ble sene kvelden. Enda senere ble det før vi sovnet, tihi. De voksne kom til og med og la seg før vi hadde sovnet =P

Opp og hoppe tidlig om morgenen selv om vi sovnet midt på natten. Turdager kan da ikke soves bort. Marit laget rett i koppen til frokost som vi spiste mens vi ventet på sola. Den dukket opp da den skjønte at vi kom til å bade uansett =) Så da badet og koset vi oss helt til bette kom og hentet oss. Jeg holdt på å sovne i bilen hjem, mange ganger til og med, tihi =) Oliver skravlet i vei slik som han pleier, lille søte!

I dag tok vi oss en liten tur til byen. Vi ville så gjerne titte litt på alle blomstene og lysene på torget. Det var mange, mange blomster der, lys, brev og flagg.

En søt liten ting hendte i dag da vi var i byen. Vi var på butikken for å handle litt mat. Det stod det en Securitasvakt. Oliver er helt sikker på at han er politimann så mamma forklarer at han er en vakt som passer på butikkene og de som handler der (hun turte ikke si at han var tyttebærpoliti, tihi =P). Like etter klarer Oliver å kræsje hodet i handlekurven til mamma så han begynner å gråte. Mens mamma trøster han kommer Securitasvakten og spør om alt går bra, at det er ikke så godt å slå seg, men heldigvis så pleier det å gå fort over. Da ble Oliver helt stille og han var enig med mamma om at både politimenn og Securitasvakter er kjempesnille som passe på oss slik at vi kan føle oss trygge!

Jammen møtte vi på en kjempetøff politibil på vei til torget også. Vi ville gjerne ta bilde sammen med den selv om det var litt vanskelig å se på mamma i den sterke sola.

Da vi kom hjem badet vi og koset oss i det nye badebassengt vårt. Vi hoppet på trampolina og lekte på lekeplassen også. Farfar og onkel kom innom en liten tur, det var kjempekoselig =) Onkel er jo like flink til å skli ned stanga på lekeplassen som meg, kanskje bittelitt flinkere enn meg (men bare bittelitt!)

Til kveldsmat laget vi en superduper smoothie! Vi brukte plommer, moreller, jordbær, kiwi og biolia, naaaam! Og sjekk ut den kule fargen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar