torsdag 6. oktober 2011

Gutta (og mamma'n) på tur

I dag har vi gått tur med SFO. Da gikk vi ned til klatreveggen i Gropa. Det var kjempegøy!

Mamma kom og hentet meg tidlig i dag også, deilig. Vi gikk hjem og sjekket ut det nye kameraet til mamma. Det var skikkelig kult så nå ønsker jeg meg mitt eget kamera! Så laget vi kako og niste og pakket sekken før vi gikk og hentet Oliver i barnehagen. Hadde hadde spist varmmat i dag og var glad og fornøyd. Sklei papirfly ned sklia og lo seg skakk, lille søte =)

Så begynte vi på den lille turen vår. Vi gikk opp i Hamborgstrømskogen. Fant oss et par gode gåpinner og var skikkelig klare for å møte på Spiraltrollet. Vi så ikke noe til trollet, men vi traff på Dronninga. Det er et DIGERT tre, til og med røttene til Dronninga er jo nesten like store som oss.
Midt inne i skogen fant vi en huske. Den var ikke enkel å huske på, men jeg fikset det til slutt:

Etter en stund kom vi frem til målet vårt, Jøssingkollen. det er en gammel, gammel hoppbakke. Den ble nemlig bygget under krigen. Og den var skikkelig fin for oss å spise nistematen vår på. Og det var supergøy å krabbe ned og opp unnarennet, tjoho!

Mamma syns det var litt skummelt og bratt for oss, men vi viste henne at dette her fikset vi lett som en plett.

Så skulle vi egentlig bare titte litt på utsikten. Den var så fin at vi ville så gjerne se mer av den og fortsatte på turstien mot Åspavliongen. Masse fint å utforske og mye fin utsikt å se. Vi så fabrikken med røyk som vi også ser når vi går til barnehagen. Vi så sykehuset, togene, kinoen og den nye brua. Oliver kom med en skikkelig mannerap og da skjønte vi at det var på tide å gå videre =P

Vi gikk Zikk-Zakken ned til byen igjen. Det var kjempemange hvilebenker, men det er jo mye mer spennende å hvile i fjellsiden. Vi sang og koset oss og vips så var vi nede igjen.

Nå hadde vi vært ute i flere timer og solen var på vei ned. Vi stakk en liten tur innom sykehuskiosken og tok oss en pølse til kveldsmat.

Bussen hjem var en lur idè syns vi, for nå begynte vi å bli skikkelig slitne i bena. Jeg er en sommerfugl, tihi, og to minutter etter at dette bildet ble tatt falt Oliver ned, boms i bakken. Han gråt litt og fikk litt trøst av mamma før vi så tok bussen hjem og hoppet i seng.

Vi er alle enige om at det har vært en kjempefin dag og gleder oss allerede til neste gang =D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar