mandag 16. mai 2011

17.maifeiring i barnehagen

I dag har vi feiret 17. mai i barnehagen, det var moro! Vi pyntet oss litt, hadde flagg og tut, jeeej! Vi møtte barnehagen vår rett over gata der vi bor. Barnehagen til Casper og Øren skolekorps kom også. Så gikk vi i tog rundt Øren skole før vi gikk til barnehagen. Mamma var med hele veien, tihi. I barnehagen spilte vi bowling og hadde andre morsomme leker. Vi spiste pølser til lunsj og is til dessert, nesten som en vanlig 17.mai, det var kjempegøy og veldig koselig  =D


Da vi kom hjem måtte jeg bytte til andre penkær og gjøre meg klar for bursdagsfeiring. Mamma og Oliver kjørte meg ned. Det var kjempegøy på bursdag også! Og Oliver koset seg hjemme sammen med mamma og lekene sine. Han liker veldig godt å få leke i fred og ro =)

Mamma hadde gjort om på rommene våre igjen siden vi ikke likte så godt å sove hver for oss. Nå har vi fått et soverom og et lekerom. Det var skikkelig koselig og siden det ikke er barnehagen i morgen så fikk vi lov til å se på film på tv'n da vi skulle sove. Vi hadde fått låne den nye Eliasfilmen av Casper så det var veldig kos  =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar