torsdag 12. mai 2011

Besøk fra Amerika

På fredag fikk vi besøk fra Amerika. Vi merket ikke så mye til det på fredag for da var vi nemlig på hyttetur sammen med morfar og Vibeke. Det hadde vi gledet os masse til. Vi hadde fått en fiskestang av Marit som vi var kjempespente på også. Mamma og morfar hentet oss i barnehagen, så kjørte vi mamma hjem før vi reiste på hytta. Vi kosa oss masse altså! Fikk ikke fisk, da, for all fisken hadde sovna. Men vi fant en Opelpinne som vi tok med hjem i stedet =D

Da vi kom hjem fikk vi endelig hilst på Michael. Nå var det jo et helt år siden sist vi så han så det var kjempekoselig =) Ashley var også hos oss, hun skulle til og med sove over, superkult!! Det var kjempefint vær så vi koset oss ute hele ettermiddagen og kvelden.
På søndag gikk vi til kirken sammen med Michael og Ashley. Ashely skulle konfirmeres. det er ikke så ofte vi er i kirken så det var litt vanskelig å sitte helt stille så lenge. På slutten av gudstjenesten fikk vi lov til å løpe ut, enedeliiiig!! Det var kjempegøy å løpe ut og inn, tihi. Da klokkene begynte å slå 3x3 slag ropte jeg til Oliver: "Oliver, hør! Det ringer!!" Mamma fortalte meg at da var det mange mennesker i kirken som hørte meg og begynte å fnise litt, tihi =D

 Vi har gjort mange koselige ting mens vi har hatt besøk. Ashley har tatt mange, MANGE bilder av oss med den nye kameraet sitt, tihi =D Vi har grillet, lekt, syklet, spist is, spist amerikansk godteri, ledd og tøyset og bare koset oss.

I dag måtte Michael reise tilbake til Amerika igjen. Det var trist, men vi gleder oss allerede masse til neste år for det er nemlig kjempekoselig å ha besøk!

1 kommentar:

  1. Koselig med besøk da :) Hvertfall når man ikke sees så ofte.

    Her i huset gleder alle seg til gutta kommer med pysj og dyne. :)

    SvarSlett