mandag 16. mai 2011

En leken dag

Mamma sa at vi måtte en liten tur i barnehagen i dag fordi hun hadde så masse å gjøre hjemme. Vi skulle gjerne ha hjulpet henne, men vi hadde det nok egentlig morsommere i barnehagen. Og mamma kom og hentet oss skikkelig tidlig så da var det greit =)

Vi ruslet rett avgårde til byen. Etter en liten dopause på bensinstasjonen var vi klare for litt action. Det åpnet nemlig en ny lekeplass i parken i dag så den måtte jo testes ut. Det var jammen en morsom lekeplass med kjempemange morsomme ting å gjøre!
Vi løp rundt og rundt og visste nesten ikke hva vi ville prøve for det var så mange nye og spennende ting der!

Mamma har tatt bilder av det meste vi prøvde, tihi:

Den beste lekeplassen av ALLE!!

Håper at vi snart skal tilbake for her likte vi oss veldig godt!

Nå kjente vi at magene begynte å rope på mat så da tok vi oss en liten stop på McDonalds for litt påfyll. Mens vi spiste begynte regnet å hølje ned på utsiden. Det passet jo veldig dårlig siden vi hadde tenkt oss på tivoli. Men nå er det jo slik at har de voksne lovet noe så må de jo holde det, vettu ;-)

Jeg, Aron og Elise fikk sitte på i lille blå over til tivoliet mens mamma, Oliver, Marit og Sindre småjogget over brua. Oliver fikk låne jakka til Laila og mamma laget en regnhatt av en plastikkpose slik at han ikke skulle bli kliss klass våt i regnet.

På tivoliet var alt kliss klass vått og det regnet der også, men det glemte vi lett for på tivoli er det morsomt uansett. Vi kjørte tre morsomme karuseller.

Og vi vant tre bamser og en plastikkhatt. Plass til sukkerspinn hadde vi også. Vi elsker tivoli!


1 kommentar:

  1. Moro med tivoli og lekeplass var det jammen. Vi får ta turen til parken en annen dag og da må vi huske å ta med sola også :)

    SvarSlett