lørdag 23. april 2011

Late dager

Påsken fortsetter med fri og morsomme ting vi kan gjøre. Vi har blåst egg, tre stykker hver. Vi blåste og blåste og plopp så kom alt egget ned i bollene våre.

Så vasket mamma skallene og vi var klare for å pynte eggene våre på skikkelig påskevis. Vi malte de med mange flotte farger og mamma hang de ut i treet til tørk.

Når vi var ferdige med påsketreet vårt satt vi der med to boller med egg. Hva skulle vi gjøre med de, mon tro? Bake kake kanskje? JA!! Vi bakte hver vår lille kake, mamma kalte den for marmorkake. Den var skikkelig kul, litt hvit og litt brun. Vi smurte formene godt og drysset mel oppi. Så tok vi litt av det hvite nederst og litt av det brune på toppen. Så lagde vi mønster i kaka med en gaffel. Vi stekte de i hver sin lille form på hvert sitt lille stekebrett, hver vår lille marmorkake =)

Kaker man lager helt selv smaker aller best!

Vi hadde enda mer egg igjen. De laget vi eggedosis av og så spiste vi fruksalat med eggedosis til lunsj. Det var egentlig litt for søtt, selv for meg, så vi vi har bestemt at vi bruker vanlig vaniljesaus neste gang.

Resten av dagen gikk med til leking ute og inne mens mamma ryddet ut og vasket ned datarommet. Nå skal vi få hvert vår rom oppe og mamma skal flytte ned i kjelleren.

Det morsomste var da vi kastet ut alle dyner, puter og madrasser som var på mamma sitt rom. Vi bygde oss en kjempeflott hytte. Her koset vi oss med film og kjeks og overlot all bæringen opp og ned trappen til mamma ;-)

Jeg flyttet senga, skrivebordet og alle tingene mine inn på mamma sitt rom, data'n min også. Det er kjempekult og jeg elsker det nye rommet mitt. Oliver syns at det er litt ensomt å sove alene, stakkars lille, men han blir nok vant til det etter hvert =) Mamma og han har en avtale om at hvis han ikke sover når mamma skal legge seg så skal han få lov til å sove i senga til mamma, men han sovner jo lenge før mamma legger seg, tihi =)

Oliver har fått den store senga inn på rommet sitt igjen. Den skal Michael få låne når han kommer på besøk, han passer jo ikke i den lille blå sengen til Oliver vettu =)

Vi har laget nye puter til sofaen vår også. Tussi syns at de ble skikkelig kule =P

1 kommentar:

  1. Dere er jammen flinke altså. Rydder og baker og blåser. :)

    SvarSlett