fredag 1. april 2011

Jobb i dag

Da vi kom hjem fra barnehagen på onsdag så vi at Casper hadde kastet ut sengen sin =O Da løp vi til Sølvi og spurte om kanskje Oliver kunne få den og det kunne han, jippi =D Oliver syns at denne sengen passer bedre, de er kanskje ikke så rart siden den gamle sengen til Oliver var 90x200 cm så Oliver så nesten ut som en pitteliten flue da han sov i den =P

Det første Oliver sa da han stod opp på torsdag var at han hadde sovet kjempegodt i den nye sengen sin og at han var veldig glad i den <3 Og det har blitt mye større plass å leke på på rommet vårt!

I dag har vi vært med mamma en tur på jobben, det er alltid like gøy! Vi fikk leke med Gullhår og de tre bjørnene og Bukkene Bruse og trollet. Vi lekte litt med de andre barna og spilte litt magnetspill. Så spiste vi litt mat før vi hjalp mamma med samling. Hun er jo så forkjølet, vettu så hun ble veldig glad for litt hjelp =) Vi sang God morgen alle sammen, vi fortalte de små barna eventyret på Bukkene Bruse og så sang vi om de tre bukkene Bruse som trippet og trampet over trollebru. Det var en fin samling og alle barna var veldig flinke til å sitte stille =)

Så var det på tide å reise i vår egen barnehage. Vi glede oss veldig for i dag skulle vi ha kino i barnehagen. Vi skal få popcorn som vi kan kose oss med mens vi ser på De tre små griser, det blir jo som skikkelig kino det =) Og i dag kommer mormor og henter oss. Vi skal sove der i natt. Det blir kjempekoselig og vi gleder oss masse! Og mormor har kjøpt nytt sengetøy til oss med båter på så jeg tror at vi kommer til å sove veldig godt i natt =D


Se på plantene våre, de har blitt kjempestore! De trives godt i kjøkkenvinduet vårt og vi er veldig flinke til å passe på dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar