lørdag 23. april 2011

På påskebesøk

Fredagen var skikkelig morsom. Marit og Thomas kom og hentet oss og så reiste vi hjem til dem. Der var Elise også. Det ver kjempegøy å endelig få noen å leke med! Marit og mamma hadde sagt at om det ble fint nok vær så skulle vi få en liten dukkert i badebassenget ute. Mens vi ventet på godt vær lekte vi masse. Vi lekte i den gule barnehagen og i den røde barnehagen. Vi hoppet på trampolinaog husket i hengekøya. Vi koset oss med frukt, saft og kjeks. Men været ble jo aldri bra nok for de voksne, vi syns at det var mer enn varmt nok, men de kjedelige voksne var ikke enige.

Vi hoppet paradis og kastet litt på mål, spiste is, hoppet litt mer på trampolina, blåste stooore såpebobler og gikk laaange turer med Tor. Da de voksen endelig bestemte seg for at været var blitt varmt nok så fant de ikke den dingsen de trengte for å få det varme vannet fra dusjen og ut i bassenget så da ble det ikke noe bading allikevel. Vi tørrbadet litt i bassenget og snakket om at vi kankje skulle få bade neste gang =)

Dagen var kjempemorsom og vi hadde ikke så lyst til å reise hjem.

 
Da vi kom hjem var vi møkkete fra topp til tå, deilig. Men det gjorde jo ingen ting for nå var vi klare for overnattingsbesøk hos mormor og mormor hun har badekar! Vannet ble helt svart etter oss, tihi!
Vi koset oss masse hos mormor også og vi sov kjempegodt i båtdynene våre =D

1 kommentar:

  1. Vi er kjedelige voksne som fryser altså. "Mamma fryser. Kle på deg!" *hihi*

    SvarSlett