søndag 17. april 2011

Påsken har startet!

Endelig har påsken startet! Vi har nemlig ventet på det. Oliver har gledet seg til å sove så lenge han vil, men jeg passer godt på at han kommer seg opp i tide. Det er jo så kjedelig å være oppe helt alene uten en lekekompis. Siden barnehagen har stengt i påsken så får vi laaang påskeferie, deilig =)

Vi startet ferien vår med å legge oss før klokken 18.00, det vil si før barne-tv, det! Men vi fikk de bærbare dvd-spillerene våre i senga og mamma laget boller med masse forskjellig deilig frukt. Vi koset oss masse og sovnet ikke før langt på natt =P

Vi har pyntet litt til påske også:

På lørdag stod vi opp akkurat slik som vi pleier, tidlig! Vi kan jo ikke sove bort hele påskeferien vår, vettu ;-) Så tidlig på morgenkvisten ruslet vi til byen og var klare for shopping rett etter at butikkene hadde åpnet, tihi. Vi handlet oss nye jakker, solbriller og neglelakk. En liten blomst til bordet vårt fikk vi også med oss. 

Så reiste vi hjem. Vi lekte og koset oss. Slappet av med litt film og lørdagsgodis (kanskje vi ikke hadde sovet nok i natt allikevel...?) Så lekte vi litt til, grillet litt pølser og hadde det gøy.

Når kvelden nærmet seg hoppet vi i badebaljene våre, vasket oss, tok på oss penklær, godlukt, fikset håret og reiste i bursdag.

Vi koset oss med familien vår, det er alltid like koselig. Vi syklet og sparket fotball og lekte rundt med de voksne. Etter at vi hadde fått på oss pysjene var vi klare for kake, deilig. Det liker vi nemlig kjempegodt =D

Så var det tid for å reise hjem. Det var egentlig litt greit siden det hadde blitt midt på natta og vi var ganske slitne. Oliver sovnet i bilen så mamma måtte bære han inn i sengen sin. Jeg sovnet etter veldig kort tid jeg også, til og med mamma gikk rett i seng da vi kom hjem. Dette hadde vært en lang, men koselig dag =)

I dag lot vi mamma få sove litt ekstra. Vi gikk ned og så på barne-tv og bare koset oss sammen, jeg og lillebror. Mamma lurer litt på om hvorfor vi ikke krangler når vi står opp alene, men begynner å krangle og tøyse med en gang hun står opp... Ligger hun der og lytter på oss eller? Hun skal jo liksom sove, da... =S

Siden det er ferie fikk vi sjokoladekaffe etter frokost. Mmmmm....

Vi har vært i bursdag i dag også. I dag feiret vi dagen til Andreas. Der var det mange barn å leke med og det var kjempegøy!! Og Andreas hadde Svampebobkake, den var skikkelig stilig.

Dette har vært en fin start på påsken =) Og jammen har vi flere planer som vi gleder oss til også =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar